BG / EN
Начало » Новини » Новини » Програма на АНЦС за отпускане на стипендия за български участници в XXII Международен лимес конгрес
Програма на АНЦС за отпускане на стипендия за български участници в XXII Международен лимес конгрес

01.03.2012

Американски научен център в София (АНЦС), България, с подкрепата на Фондация „Америка за България”, обявява конкурс за отпускане на субсидия за покриване на таксата за регистрация за предстоящия XXII Международен лимес конгрес. Той ще се проведе в Русе, България, на 6-11 септември 2012 г.

СТИПЕНДИИ: Одобрените кандидати ще получат 150 евро, които да покрият част от таксата за участие.

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ: Имат право да кандидатстват български граждани с местожителство в България. Учените трябва да представят доклад на конгреса.

ПРОЦЕДУРА ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ: Необходимите документи за участие са:

1. Kратко CV (до една страница);
2. Резюме на доклада, който кандидатът ще представи на конгреса, заедно с потвърждение, че докладът е вече одобрен за представяне;
3. Попълнен формуляр за регистрация.

Документите за кандидатстване трябва да бъдат на английски или българские език, като тези на английски ще бъдат поощрени. Всички документи трябва да бъдат изпратени по е-мейл на проф. Денвър Гренинджър, директор на АНЦС, на sofiadirector@arcsofia.org до 15 март 2012 г. АНЦС ще уведоми кандидатите за решението на Комитета за присъждане на стипендии до 25 март 2012 г.

ЗА КОНТАКТИ: Ако имате някакви въпроси за програмата или процедурата по кандидатстване, моля, пишете на проф. Денвър Гренинджър (sofiadirector@arcsofia.org; запитвания само на английски език) или д-р Емил Нанков (apo@arcsofia.org; запитвания на български и английски език).

© 2024 Национален археологически институт с музей при БАН | Уеб дизайн