BG / EN
Начало » Новини » Новини » Семинар за музейни изследвания
Семинар за музейни изследвания

25.01.2013
Американският научен център в София в сътрудничество с Националния археологически институт с музей при БАН има удоволствието да Ви информира за създаването на семинар за музейна дейност. Семинарът ще бъде място за обмен на идеи с цел насърчаване на музейното развитие. В семинарите ще бъдат канени музейни специалисти от САЩ и Западна Европа, за да споделят своя опит с колегите си от България.

Първата дискусия ще се проведе в Заседателната зала на НАИМ-БАН, София, пл. „Атанас Буров“ № 1 (срещу президентството) на 25 януари 2013 г. от 11.00 ч. Г-жа Калина Георгиева ще проведе дискусия на тема „Стажантски практики в американските музеи“. Г-жа Георгиева изучава Art and Museum Studies в Нюйоркския университет, филиал Абу Даби и през 2012 г. е била стажант в Музея на изкуството „Метрополитън”, Ню Йорк.

Ако желаете да се включите в първия семинар за музейна дейност, моля да заявите вашето участие с е-mail до професор Ерик Де Сена, директор на Американският научен център в София на следния адрес: sofiadirector@arcsofia.org.
© 2022 Национален археологически институт с музей при БАН | Уеб дизайн