BG / EN
Начало » Новини » Новини » Втора европейска конференция "Консервация на природното и културно наследство за постигане на устойчиво развитие: ГИС базиран подход"
Втора европейска конференция "Консервация на природното и културно наследство за постигане на устойчиво развитие: ГИС базиран подход"

24.09.2013
Society for Conservation Geographic Information System (SCGIS), Chapter Bulgaria, съвместно с Институт за космически изследвания и технологии при БАН, ESRI България и Националният археологически институт с музей при БАН имат удоволствието да Ви поканят на Втората европейска конференция "Консервация на природното и културно наследство за постигане на устойчиво развитие: ГИС базиран подход", която ще се проведе на 24 (вторник) и 25 (сряда) септември 2013 г. в гр. София.

Крайният срок за подаване на документи за участие със статия или плакат е 30 (петък) август 2013 г., а заявки за присъствие ще бъдат приемани до 23 (понеделник) септември 2013 г.

Препоръчително е презентациите да са написани на английски език, а самото представяне може да е и на български, и на английски.

По-подробна информация за предстоящата конференция има в приложените файлове: регистрационен формуляр, програма на конференцията на български език и програма на конференцията на английски език, както и на уеб адрес: http://www.conf2013.scgisbg.org/index.html.
© 2024 Национален археологически институт с музей при БАН | Уеб дизайн