BG / EN
Начало » Новини » Новини » Публична лекция на дин Павел Павлов от Научен център на Уралския отдел на Руската академия на науките в Коми
Публична лекция на дин Павел Павлов от Научен център на Уралския отдел на Руската академия на науките в Коми

20.11.2014
Националният археологически институт с музей при БАН (НАИМ при БАН) има удоволствието да Ви покани на публичната лекция на дин Павел Юрьевич Павлов от Уралския отдел на Руската академия на науките в Коми, заместник-председател на Президиума на УрО-РАН и главен научен секретар на Департамента по археология в Института за език, литература и история в Сиктивкар, Руска федерация.

Лекцията е на тема "Културни взаимоотношения през късния палеолит в североизточна Европа и Урал“ и ще се проведе в Заседателната зала на НАИМ при БАН, София, пл. „Атанас Буров“ № 1 (срещу Президентството) на 20 ноември 2014 г. от 16.00 ч. Лекцията ще бъде изнесена на руски език.

В сферата на научните интереси на дин Павел Павлов приоритетни са проблемите на палеолита и първоначалното заселване на Урал през плейстоцена. П. Павлов е автор на над 100 публикации, включително в списания като Nature и Science. Повече информация за дин Павел Юрьевич Павлов можете да намерите на следните уебсайтове: http://heritage.perm.ru/articles.php?lng=en&pg=167 и  http://www.researchgate.net/profile/Pavel_Pavlov4/publications.
© 2023 Национален археологически институт с музей при БАН | Уеб дизайн